Viewed 54 times 0 Answers
0
برای خشکی هوا و گرفتگی بینی کودک چه نوع هیومیدیفایر باید تو این فصل سال استفاده کرد ؟
2020-11-07 07:38:44 Montreal پزشکی # # خشکی هوا # گرفتگی بینی #هیومیدیفایر #کودک
Similar Question:
#
# خشکی هوا
# گرفتگی بینی
#هیومیدیفایر
#کودک

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی
# گرفتگی بینی

پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

برای مشکل گرفتگی بینی که تنفس رو سخت کرده به چه پزشکی باید مراجعه کرد؟
2021-01-21 15:19:03 #Montreal [پزشکی][گرفتگی بینی ] پزشکی
#کودک

کسی چشم پزشک برای کودکان می شناسه ؟ ممنون میشم اسم و آدرسشون رو برام بفرستین
2021-04-22 14:36:00 #Canada [پزشک] پزشکی

اعضا محترم من پسرم سرما خورده کمی و تب هم داره اگه برم فارماپری بهش شربت استامینوفن و سرماخوردگی کودکان میدن ؟
2021-08-31 13:11:00 #Canada [ترم] پزشکی

برای خشکی و پوسته شدن لب بچه دوساله چی پیشنهاد می کنید؟
2021-01-11 19:59:35 #Montreal پزشکی[خشکی پوست] پزشکی

حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Montreal

کسی تجربه استفاده از لنز طبی به جای عینک رو داره؟آیا لنز مناسب آب و هوای اینجا هست؟
2021-06-25 15:21:30 #Montreal

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal

پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 #Montreal

من در مورد بیمه داشتم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید? بیمه من خصوصی هست در کبک زندگی می کنم می خواستم بدونم بیمه خصوصی ویزیت اپتومتریست یا چشم پزشکی، و ویزیت گوش و حلق و بینی رو هم شامل میشه؟ برای خرید لنز طبی بیمه کلا پوشش نمیده درسته؟
2021-06-25 14:48:00 #Montreal

کسی چشم پزشک برای کودکان می شناسه ؟ ممنون میشم اسم و آدرسشون رو برام بفرستین
2021-04-22 14:36:00 #Montreal

بر شما دکتر با وجدان خانمی هستم پنجاه و چهار ساله که بهتر است کلسیم مصرف کنم چه نوع مکمل کلسیمی توصیه میکنید تا در کلیه ها رسوب ندهد؟ ممنون همچنین قرص مکمل ویتامین چی مصرف کنم بهتر است ؟
2021-11-18 22:47:00 #Montreal